Hoe werkt een deal?

Wat is een ZOOMINBIZA deal? ZOOMINBIZA maakt je vakantie aantrekkelijker door elke week deals vanaf Ibiza aan te bieden met een korting tot maximaal 60%. Deze deals zijn via onze website aan te schaffen. Iedere week staan er nieuwe deals online. Deze vouchers zijn voor een bepaalde periode geldig.

Hoe werkt ZOOMINBIZA?

1. Beste deals van IBIZA.

Meld je gratis aan voor het ontvangen van een wekelijkse nieuwsbrief of de exclusieve deal van de dag van een product of dienst op Ibiza. Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, aanbiedingen van Ibiza en onze win-acties!

2. Koop een deal bij ZOOMINBIZA!

Enthousiast over de deal? Klik op “Nu kopen” om één van de deals van die week te kopen. Via iDEAL/Mastercard/Paypal koop je de deal en ontvang je binnen 24 uur jouw voucher in je mailbox waarmee je de korting binnen hebt en je vakantie goed kan beginnen.

3. Verzilver je deal!

Je kunt je voucher verzilveren binnen de termijn die in de voorwaarden van de deal beschreven staat. Dit doe je door te reserveren via het telefoonnummer dat vermeld staat op de voucher. Met je voucher ga je dan naar jouw restaurant of andere dienst naar keuze en geniet je van jouw ZOOMINBIZA-deal.

4. Enjoy!

ZOOMINBIZA zorgt elke week voor de allerbeste deals van de leukste bedrijven op Ibiza. Volg onze deals op Facebook of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief! Heel veel plezier met jouw ZOOMINBIZA-deal!